06-52 44 13 14
Voor een lichter leven

Meditatieworkshops

 

meditatieveWerkvorm

Meditatie is een belangrijke manier om je energie te verhogen. Als je op een bewuste manier wilt bijdragen aan een lichter leven, sluit dan aan bij deze meditatieworkshops.

Op zaterdag 23 juni 2018 en zaterdag 22 december 2018 zijn er weer los te volgen meditatiedagen in het kader van meer Rust, Reflectie en Ritueel.

23 juni is het thema: Co-creatie.

Op het programma van zo’n dat staat:

 • Verschillende begeleide meditaties met muziek en klank van mijn stem,
 • dansen,
 • een ritueel,
 • een stiltemeditatie,
 • samen klanken maken,
 • een visualisatie met light body.

Bijdrage: € 30 inclusief btw. Je ontvangt een factuur na opgave.

Lunch: We vragen iedereen iets eenvoudigs mee te nemen voor de lunch, gewoon wat je zelf lekker vindt en wat we met elkaar kunnen delen.  Iets waar je energie van toeneemt en je geen energiedip van krijgt. Neem niet meer dan de portie die je normaal zelf nodig hebt. Drinken is aanwezig.

Geef je op door een e-mail te sturen naar annemieke@rozemondcoaching.nl. Als ik je gegevens nog niet heb, geef je naam en telefoonnummer.

Locatie: Het Witte kerkje in Lunteren. Routebeschrijving. Tijden: 10-17 uur.

kerkje-npb-lunteren-9

Als je wilt deelnemen aan een langdurig meditatieprogramma in een groep, kies dan voor Lichtend Leiderschap met Awakening your Light Body. 1-4 februari is een retraite Lichtend Leiderschap module 3 en 4. Je kunt aansluiten als je module 1 en 2 van de Awakening your Light body gevolgd hebt. Het is waardevol om mee te doen om deze modules te herhalen als je die al eerder gevolgd hebt. Je betaald dan slechts 50 % van de cursuskosten.

 

transformatieProg

Wil je graag een meditatieprogramma individueel ondergaan en mijn persoonlijke aandacht?

Kies dan voor het Persoonlijk Transformatie Programma.

 

Meditatie is geen trance, het haalt je uit de trance van je vernauwde manier van perceptie. Het helpt je de werkelijkheid te zien zoals die is. Het helpt je de werkelijkheid te accepteren zoals die is. En uiteindelijk ontkom je er niet aan om de werkelijkheid lief te hebben zoals die is. 

Mediteren is niet alleen effectief om meer rust te creëren voor jezelf. Het is een verfijnde manier om aan je eigen ontwikkeling te werken. Door te leren mediteren op je hart verbeter je de relatie met jezelf en met anderen. En als je geregeld mediteert kun je makkelijker je perspectief verruimen als je vastloopt in je werk. Ik nodig je uit om mediteren te zien als een belangrijk leermiddel voor je eigen ontwikkeling. Je groeit niet alleen door vaardigheden te leren. 

Laatste berichten

 • Gewoontes veranderen
  Gewoontes veranderen
  Het leven is een spel, maar we nemen het spel niet serieus genoeg. Ik ben dol op spelletjes. Ik vind...
 • Hard werken of energetisch werken
  Hard werken of energetisch werken
  Ik hoor je vragen: ‘Wat is dat dan ‘Light Body’? Nooit van gehoord. Iets met meditatie? Och dat heb ik...

Contactgegevens

Neuweg 447
1215 JC Hilversum
06 52441314
KvK Hilversum: 3206 4560
annemieke@rozemondcoaching.nl

View Annemieke Rozemond's profile on LinkedIn

Opgave nieuwsbrief

Ontvang drie rustgevende meditaties.

Geef je hier op